Forasti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Forasti - Suceava!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Forasti - Suceava!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Forasti - Suceava!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Forasti - Suceava.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Forasti, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Forasti judetul Suceava, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Forasti? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Forasti!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Forasti - Suceava? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Forasti.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Forasti! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Forasti - Suceava si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Forasti - Suceava, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pregatiri de iarnaPregatiri de iarna

Suntem in luna decembrie, Mos Nicolae a trecut deja in vizita pe la noi, tot ce mai urmeaza e sa... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre ForastiPagina in care spui si gasesti totul despre Forasti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Forasti - Suceava!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Forasti - Suceava!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Forasti - SuceavaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Forasti - Suceava

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
ForastiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Forasti

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

eram mic

scuzatim scrisul si nu prea am comentat asa ceva;mam nascut in satul tolesti comuna forasti jud suceava mam casatorit cu o fata din antocenisi am plecat in lumea larga acum 30 de anila eforie nord unde neam stabilit.dupa mai multi ani mam gindit sa vad si satul lui nevasta sa mai cunos lumea.Am intilnit un barbat mergind in carut cu rotile vorbea vrute si nevrut ca nu mai are de ce trai,em povestit mai multe aventuri deale mele si eam mai dat o flacara de sperate dar fara ajutorul televiziuni sau a ziarului nu poate scoate capul la suprafata doar cu un dram de noroc si cu buna voitei dumnevoastrei.se numeste Negrut cristinel Sat Antoceni jud Suceava.